Specialindpakning

Hos Foliekoncept har vi mange års erfaring med indpakning af forskellige slags køretøjer, og derfor kan vi også tilbyde specialindpakning af høj kvalitet. Specialindpakning dækker over indpakning og montering med specialfolier eller indpakning af lidt mere usædvanlig karakter. Vi tilbyder også specialdesigns på bilen – eller andet køretøj – for eksempel til reklame eller et helt unikt udtryk. Gerne i samråd med dig som kunde, men har du selv et design og en idé som du ønsker ført ud i livet, så laver vi naturligvis også efter anvisning.

Specialindpakning

En specialindpakning kan være mange ting, men som navnet antyder, er det gerne anderledes objekter, køretøjer, brugsgenstande og lignende. Det kan være et køkkenbord, køkkenskabe, eller det kan være en cykelhjelm, et cykelstel – opgaverne er mangeartede og vi har efterhånden prøvet en del forskellige ting.

Specialfolie

Specialfolie adskiller sig fra almindelig folie ved ofte at have en særlig tekstur eller et anderledes udtryk. Det kan være alt fra perlemorsskær til metallisk skær eller læderlook, og det kan spænde fra helt skinnende nuancer til matte toner og farver. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for de udtryksfulde effekter, man kan opnå med specialindpakning.

Få et tilbud