Skip to main content

Giv båden et nyt look

Er bådsæsonen lige om hjørnet og har du glemt at få den vedligeholdt og malet hen over vinteren? Eller vil du bare gerne sætte et unikt præg på din båd? Så er en bådindpakning en nemmere, hurtigere og nok også mere økonomisk løsning. Og ja, folie kan godt tåle vand, vejr og vind og det bliver også siddende!

Let at vedligeholde

Hvis du vælger at få lavet en bådindpakning, vil du kunne slippe for at skulle bruge timer med penslen i hånden. Foliens holdbarhed er utroligt lang, og du kan derfor også nøjes med at vaske skidt og snavs af overfladen – så er bådens ydre så god som ny.

Let at reparere

Sker det, at der kommer en skade i folien, er det ikke værre end at vi kommer og laver det – alt efter situationen naturligvis. Folien kan normalvis let lappes og repareres, så båden igen tager sig ud som ny, hvis du skulle have været uheldig at ramme en skarp kant eller på anden måde ridset eller skadet folien.

Skal vi også hjælpe
din virksomhed?

Udfyld formularen, og få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende tilbud fra os. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Indhent tilbud