Skip to main content

Foliekoncept
Specialister i moderne skilte- og reklameløsninger

Foliekoncept er en moderne skiltevirksomhed med speciale i bilindpakninger og totalløsninger indenfor offline reklamer. Vi har stor erfaring med at hjælpe private, der f.eks. ønsker at pifte deres bil eller bolig op med nye farver af folie.  

Derudover hjælper vi også virksomheder med at skabe effektive reklamer og skilteløsninger. Det kan omfatte alt lige fra opdatering af bilreklamer og facadeskilte til elegante afskærmninger ved hjælp af matteret folie og solfilm 

Kort fortalt: hos Foliekoncept står vi altid klar til at hjælpe med at styrke din visuelle identitet.  

Specialister i moderne skilte- og reklameløsninger

Bag alle skiltene finder du ejerne Jane og Casper, der begge er uddannet skilteteknikkere og tilsammen har mere end 20 års erfaring i branchen. Vores mission og mål med virksomheden er at levere totalløsninger til dem, der ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller service. Vi opdaterer løbende vores egen produktion, så vi kan lave mere in house og derved sikre vores kunder det bedste udvalg af produkter. Derudover stræber vi efter at tilbyde løsninger, der passer til ethvert budget. Det gør vi, fordi vi ønsker at hjælpe alle med at skabe et stærkt visuelt udtryk – uanset om det er i den private bolig eller på kontoret.  

Vi holder os desuden opdateret gennem relevante kurser og certifikater fra forskellige folieleverandører. Vi er derfor altid ajour med, hvordan de forskellige folier skal og må bruges. Netop det er vigtigt for at oprette vores garantier og høje kvalitet over for dig som kunde.  

Skal vi også hjælpe
din virksomhed?

Udfyld formularen, og få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende tilbud fra os. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Indhent tilbud