Skip to main content

Effektiv solafskærmning

Ønsker du en effektiv måde at begrænse varme og sollys i din bil, eller skal det bare se lidt drengerøv ud? Så vil vi anbefale at du får monteret solfilm i din bil. 

Solfilmen monteres direkte på bilruden og reflekterer de lysstråler, som ellers ville genere passagerene i bilen. Det er derfor også en god idé at vælge solfilm, hvis du har en familiebil og ønsker at skærme dine børn mod den skarpe sol. Det sikrer en mere behagelig køretur for hele familien.   

Vi tilbyder solfilm i flere forskellige toner alt efter hvor mørke, du ønsker, ruderne skal være. Dit udkig vil stadig være perfekt, da solfilmen kun toner udefra og ind.

Hos Foliekoncept bruger vi udelukkende solfilm i højeste kvalitet, så vi er sikre på, at de holder i mange år. I vores udvalg kan du bl.a. finde 3M og Hexis solfilm. Vi yder altid 10 års garanti på, at folierne ikke falmer og slipper ruden.

Skal vi også hjælpe
din virksomhed?

Udfyld formularen, og få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende tilbud fra os. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Indhent tilbud