Skip to main content

T.K.C. Mad

Ejes af Nanna Primdal, som beskæftiger omkring 90 ansatte og har en hulens stor vognpark. Vognparken leverer blandt andet pensionistmad i 8 kommuner i Midt- og Vestjylland på daglig basis. Udover det kan du også få besøg af deres foodtruck eller bestille catering mad til din næste begivenhed.

Hos Foliekoncept har vi hjulpet med følgende opgaver:
Facadeskilte, bildekorationer på vognparken, grafisk design stil, roll ups, banner, flyers, brochurer, visitkort, plakater, julekort, gavekort, tøj med logo, spritstandere, indpakning af pølsevogn og meget mere.

TKC MAD og Foliekoncept har et flere årigt samarbejde som vi er utrolig stolte og tilfreds med
At en kunde vælger at bruge os til alle deres branding punkter er vi meget beæret over.

At samarbejde med Foliekoncept er en fornøjelse. Der er altid god sparring og input til de forskellige opgaver. Jane, Casper og deres dygtige grafik har igennem mange år samlet sig en stor viden om værdien i de forskellige former for branding, og værdien af dette. De er gode til at komme med ideer til branding af f.eks. vores foodtruck. Jane og Casper er yderst ærekære om deres arbejde og vil altid gerne levere det bedste resultat til deres kunder uanset om det er nye kunder eller gamle kunder.

Jeg anbefaler Foliekoncept hver gang folk spørger mig om hvem jeg bruger til indpakning af mine biler, trykt markedsføring eller arbejdstøj, da jeg er meget tilfreds med måden opgaverne løses på og fleksibiliteten for at få tingene løst mest på en hurtig og nem måde, uden gene for os. Hos Foliekoncept føler man sig hørt og set, uanset hvor stor eller lille en opgave man kommer med.

De er meget fleksible, og leverer altid et super slutresultat.
Kan kun gi de bedste anbefalinger herfra.

NannaIndehaver

Skal vi også hjælpe
din virksomhed?

Udfyld formularen, og få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende tilbud fra os. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Indhent tilbud