Bådindpakning

Er bådsæsonen lige om hjørnet og har du glemt at få den vedligeholdt og malet hen over vinteren? Eller vil du bare gerne sætte et unikt præg på din båd? Så er en bådindpakning en nemmere, hurtigere og nok også mere økonomisk løsning. Og ja, folie kan godt tåle vand, vejr og vind og det bliver også siddende!

Let at montere

Med en folie får du både en nemmere og billigere løsning fremfor at få båden malet og lakeret – også selvom du ønsker at få hele båden pakket ind. Vi tegner, designer og monterer også i mindre skala. Folien kan desuden nemt fjernes igen uden at efterlade spor på båden, hvis du ønsker den ændret eller afmonteret.

Let at vedligeholde

For langt de fleste bådejere betyder forårets komme, at det er tid til at efterse båden og igangsætte den omfattende vedligeholdelsesproces, der ofte indbefatter, at bådens ydre skal males. Men hvis du vælger at foliere din båd, vil du kunne slippe for at skulle bruge timer med penslen i hånden. Foliens holdbarhed er utroligt lang, og du kan derfor også nøjes med at vaske skidt og snavs af overfladen – så er bådens ydre så godt som nyt.

Let at reparere

Sker det, at der kommer en skade i folien, er det ikke værre end at vi kommer og laver det – alt efter situationen naturligvis. Folien kan normaltvis let lappes og repareres, så båden igen tager sig ud som ny, hvis du skulle have været uheldig at ramme en skarp kant eller på anden måde ridset eller skadet folien.

Hokus Pokus …

… Kvalitet i fokus! Der er ingen fikumdik eller hokus pokus med os. Vi er stolte håndværkere og vi gør en dyd ud af at dette også afspejles i vores arbejde, håndtering og servicering.

Få et tilbud