Trailerdekoration

Har du en trailer? Går du med tanker om at anskaffe en? Så kig lige med her.
Alle de andre får deres trailere dekoreret, så hvorfor skal du være udenfor? Nej vel?

Tag et kig her til højre (eller under, hvis du er på mobiltelefon), så kan du se mange fine eksempler på hvad vi har lavet før og vi udfører mange forskellige slags trailerdekorationer, herunder også beskyttelse, på erhvervstrailere, cargotrailere, bådtrailere (og både!!), hestetrailere og helt almindelige fritidstrailere, hvor der sagtens kan monteres lidt reklame. Som så meget andet, så er det næsten kun fantasien der sætter grænser.
Men har du en stor kasse trailer, så er det næsten synd ikke at reklamere på den. Den kan jo stå et sted og være din reklamesøjle og eksponering kan være alfa og omega, især når reglerne er lidt mere lempelige hvad angår trailere, end fast skiltning – det er værd at have med i tankerne.

Det er samtidig en relativ økonomisk løsning, hvor du nemt kan udskifte designet, hvis du eksempelvis har produktbilleder, skifter firmanavn, logo eller andet.
Der gælder samme garanti på dette, som ved bildekoration og -indpakning og det kan også tåle at komme i vaskehal. Vores umiddelbare krav er, at emnet er rengjort når vi skal montere på det, ellers kan vi ikke stille garanti.

Så ring, skriv eller kom forbi, mød os og få en snak om hvad du gerne vil have på din trailer og hør hvad vi har af ideer, råd og vejledning.
Vi ses!

Få et tilbud