Specialfolie

Hos Foliekoncept er vi eksperter i folie – og så er vi tilmed leveringsdygtige i folie til alt. Den selvklæbende folie er et populært produkt, der er meget nemt at håndtere, og som kan bruges til alverdens forskellige formål. Her kan du læse mere om de forskellige brugsmuligheder af folie i alle sammenhænge.

Folie til biler og skilte

Hvis du er på udkig efter folie til indpakning af din bil eller andet køretøj, kan du finde et rigtig stort udvalg her hos os. Hvad enten du er ude efter folie, der kan løfte designet på din private bil med en flot farve eller et mønster, eller du skal bruge folie til reklamering på firmabilen, er det en mulighed. Vi tilbyder også at klare bilindpakning for dig, da vi er specialister på området og vægter kvaliteten af vores folieringsservice meget højt.

Skal du lave et skilt til din virksomhed eller forretning? Så er folie med print en nem og billig løsning. Du kan selv designe lige præcis det unikke skilt, du måtte have i tankerne. Også i private sammenhænge kan et folieskilt være en fin mulighed for at personalisere f.eks. navnene på postkassen eller ved hoveddøren.

Folie til design

Folie er ikke nødvendigvis kun til brug for design til biler og skilte. Du kan også tænke ud af indretningsboksen ved at bruge folie til f.eks. borde, hylder, reoler og vægge. På denne måde kan du nemt og billigt gøre din indretning meget mere personlig og unik eller opdatere møbler, der godt kunne trænge til et nyt look.

Den selvklæbende folie til indendørs designbrug er yderst nem at håndtere og skal blot tilskæres, så den passer til den eller de genstande, som du vil påføre folien. Det kræver blot en hobbykniv og en folieskraber for at få et flot resultat.

Få et tilbud