Solfilm – bygninger

Solfilm til bygninger er en tynd og klar folie, som kan monteres på vinduespartierne. Solfilmen skærmer på denne måde mod solens skarpe stråler, sørger for beskyttelse mod uv-stråling og skaber et bedre indeklima. Her kan du læse mere om de mange fordele ved at bruge solskærmende folie til vinduerne i din bygning. Der findes forskellige typer af solfilm, alt efter hvilket behov du har for afskærmning, varmereduktion og grad af uv-beskyttelse.

Skærmer for skadende sol

Det er naturligvis altid skønt, at solen skinner – men sidder man for eksempel ved et stort vinduesparti på sin arbejdsplads, kan solstrålerne også være for meget af det gode, hvis ikke der skærmes af. Der er nemlig en række gener ved vedvarende solskin ind ad ruderne, som solfilmen nemt kan afhjælpe.

Med solfilm til bygninger kan man skærme for de skadelige uv-stråler i solskinnet og på samme tid undgå distraherende solrefleksioner i computer- og TV-skærme samt spejle og andre reflekterende overflader, der måtte være i lokalet. En vedvarende solkilde kan også på sigt blege interiør og møbler, og dette vil den beskyttende folie på vinduesruderne også kunne forhindre.

Gør indeklimaet sundere

Solfilm er en nem og økonomisk løsning i forhold til at skabe et bedre og sundere indeklima på for eksempel arbejdspladsen. Med solfilmens varmereducerende og skyggende effekter kan der nemlig spares på AC-klimaanlæg og andre temperaturregulerende apparater, der ellers kan udgøre en større udgiftspost i sommermånederne.

Udefra giver solfilmen et mørkt og eksklusivt udtryk på bygningens vinduesruder, imens udsynet indefra naturligvis er upåvirket. Men det formørkede indsyn vil skærme for nysgerrige blikke og potentielle indbrudstyve, hvis der er synlige genstande af værdi til stede i det pågældende lokale. Det er endnu en god grund til at investere i solfilm til vinduerne i bygningen.

Få et tilbud