Solfilm – biler

Enhver ung mand med bil og respekt for sig selv, har solfilm i ruderne.
Spøg til side (men det er også lidt sandt) – solfilm er solbriller til bilen, så når du sidder bag rattet eller som passager, så dæmpes effekten af solens stråler når du har solfilm i ruderne både mht blænding, beskyttelse af interiør og varmeudvikling og det er rart når hele familien er afsted på bilferie til Gardasøen. Derfor anvender vi også en underleverandør med speciale i netop solfilm, da det bliver det flotteste og bedste slutprodukt. Og så ser det fedt ud!
Vi sælger også solfilm hvis du selv ønsker at prøve kræfter med det, men det er ikke noget vi anbefaler, så spar hellere ærgrelserne og lad os udføre arbejdet.

Solfilm til familiebilen

Som nævnt så er der mange børnefamilier der vælger at få monteret solfilm på familiebilens ruder, da det skærmer af for skrigende unger der har det for varmt, er blændede og også især med tanke på kæledyr i bilen, navnligt hunde, der ikke kan fortælle hvor varmt de har det. Så er det bare en god idé.

Solfilm som beskyttelse

Når bilen holder parkeret, enten hjemme, på arbejdet eller ude ved tante Connie og onkel Arne og solen er stærk, så hjælper solfilmen også mod blegning af interiøret. Endnu bedre er det, at solfilmen gør det svært for tyve og andre svage sjæle at kigge ind i bilen og skulle man ende med en smadret rude alligevel, så holder folien sammen på ruden, så man ikke har glasskår over det hele efterfølgende.
Men selvom det er svært at kigge ind, bliver udsynet ikke ringere af en solfilm, tværtimod bliver køreglæden større. Dog skal man være opmærksom på, at vælger man de allermørkeste folier, skal man være ekstra opmærksom om aftenen og natten i forhold til orientering.

Få et tilbud