Smart Frames

Smart Frames er, som navnet antyder, smarte billederammer, der giver et pift til dine billeder, uanset om det er familiebillederne hjemme på væggen, Jack Daniels skiltet ude på værkstedet, kampagnebillederne fra produktkataloget i foyeren eller noget helt fjerde. De fås med eller uden LED-lys monteret indvendigt i rammen – med lys i fremhæver det motivet endnu mere. De fås i (næsten*) lige den størrelse du gerne vil have, standardstørrelser og i alu-farvede, sorte eller hvide rammer og de kan stå frit, monteres på væg eller hænge ned fra loftet.

*Der er begræsninger på hvor store de kan bygges. Op til 3,2 x 50 meter. Til gengæld er de modulære i kraft af rammen og kan stables.

Smart og nemt

De hedder ikke Smart Frames for ingenting – det er en aluminiumsramme, der er ganske enkel at samle og et lærred med print/motiv der har en silikonekant, der passer ned i en rille langs kanten. Motivet kan således også udskiftes ret nemt og hurtigt. Denne smarte billederamme giver ekstra liv til et kontor, en reception, en messestand eller lignende og det kan være en mere økonomisk løsning fremfor en LED-skærm, selvom de to produkter ikke helt kan sammenlignes. LED-lyset kan også justeres efter omgivelserne.

Udendørs?

Jep, de fås også som udendørs udgaver, hvor rammerne er lidt kraftigere og mere vejrbestandige. Lærredet er også ligeledes ekstra kraftig for at kunne stå bedre imod vejrets luner.

Hos Foliekoncept har vi et par indendørs udgaver stående på kontoret, så kommer du forbi, kan du vurdere om det er noget for dig (og vi har kaffe og kakao ”på kanden”).
Ellers kontakt os for at høre nærmere om Smart Frames – vi tager gerne en dialog for at målrette dine behov.

Få et tilbud