Sandblæst folie

Sandblæst folie, også kaldet Frosted, har mange anvendelsesmuligheder. Oftest bruges det til badeværelsesvinduer, hvis ikke ruden er lavet til formålet, men også bare til ganske almindelig afskærming, hvis man eksempelvis har lejlighed i stueetagen og der går mange forbi. Men i høj grad ses det også mere og mere i kontormiljøer med mange og store glaspartier, hvor tit det er firmaets logo eller et mønster der monteres på glasvæggene. Det er med til at skabe en lidt mere privat sfære i dagligdagen, især hvis man holder mange møder med kunder.

Det ses oftere og oftere både hos private og erhverv, at sandblæst folie er løsningen til skabe et lidt mere diskret og samtidigt stilfuldt udtryk, som også stadigvæk tillader at der kommer lys ind.

Har du et stort åbent kontorlandskab med masser af glasvægge, eller synes du bare du trænger til at få skærmet lidt af derhjemme, så kontakt os gerne for at høre hvad vi kan gøre. Folien bliver produceret lige efter ønske, dog med en maksimal højde på ca 148 cm. (Det er foliebredden, men man kan jo designe det sådan, at det monteres modulært)

Få et tilbud