Roll-up

Skal det være nemt at have med, men stadig have en wow-faktor, eller trænger kontoret til en lille opfrisker i form af et inspirations-citat, et midlertidigt informationsskilt, eller noget helt tredje? Så kan det være roll-up du lige står og mangler. Roll-up-bannere er aldeles nemme at have med på farten, hvis virksomheden f.eks. skal på messe eller konference. De kommer typisk i 85×200 cm og fungerer ligesom et omvendt rullegardin. Du trækker banneret op fra en rulle og hægter det på en afstiver og bum, du er klar.

Messeudstyr

Skal firmaet på messe og har du kun en sløj flyer fra 2008 (det kan vi også hjælpe med), et par stole og et café-bord? En roll-up eller to kan gøre en stor forskel på en messestand og de er gode til at skabe noget opmærksomhed, som forhåbentligt kaster noget handling af sig. I samarbejde med dig laver vi roll-ups som du kan have med mange gange, på messer. Kvaliteten er god og de tåler at blive brugt mange gange.

Kontordekoration

En roll-up kan også fint stå som pynt på kontoret, enten med et budskab, et godt inspirerende citat eller måske har firmaet nogle flotte produktbilleder du gerne vil promovere også når der er folk på besøg. En roll-up har mange funktioner. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser – og så er de meget nemme at håndtere, fik vi sagt det? Og de kan hurtigt gemmes af vejen, hvis de ikke er så aktuelle længere. Og rullen kan også udskiftes, hvis budskabet ikke længere er aktuelt.

Men se galleriet her på siden og se lidt forskellige løsninger på roll-ups. Det kan være det afføder nogle ideer – det er en relativt billig løsning at reklamere ved hjælp af.

Få et tilbud