Pyloner

Mange firmaer i dag har en pylon stående i nærheden af firmaet, enten ude ved en større vej, eller i nærheden af eller ved indkørslen. Det er en fremragende måde at vise gæster at de er på rette vej, eller en vejviser til leverandører om hvor eksempevis vareindlevering er. Og også med pyloner er der mange muligheder for design.

Hvad er en pylon?

Kort og kontant: en reklamesøjle med 2 sider. En pylon består oftest af en ramme med aluminium kakler, hvor der sættes folie på (tekst, logo osv.) eller hvor der er skåret ud til logo med akrylplade bag og der kan være monteret lys indeni. Andre gange ser man også opale akryl kakler. Med opal menes der at der kan komme diffust lys igennem (det hedder også lystransmission og det fås i forskellige procenter), således at den tekst eller lignende, der er på kaklen, kan lyses op om aftenen eller dage med overskyet vejr.

Du kan se eksempler på pyloner vi har produceret i galleriet her ved siden af.
Der er som sådan ikke faste standard størrelser på pyloner, da det i realiteten kommer an på hvad dit behov er. Så kontakt os og hør nærmere, så finder vi ud af i fællesskab hvilken størrelse, udformning med mere, vi skal lave til dig.

Få et tilbud