Klistermærker

Klistermærker af folie kan bruges til alverdens forskellige formål. Både i erhvervssammenhænge og i de private hjem. Dem alle kan vi hjælpe dig med her hos Foliekoncept. Hvad enten du er på udkig efter klistermærker til små eller store projekter, står vi klar til at lave det for dig. Læs mere om klistermærker af folie her på siden.

Til virksomheder og arbejdspladser

Der er masser af forskellige steder, et klistermærke kan komme i god brug for virksomheden eller arbejdspladsen. Det kan f.eks. være indendørs skiltning på døre til toiletter, tekøkkener eller forskellige lokaler. Det kan også være klistermærker til vinduer eller andre glasfacader, hvor en tekst eller et logo skal repræsenteres for at skabe opmærksomhed og synlighed.

Du kan naturligvis helt selv bestemme, hvordan dit print skal designes. Er det f.eks. virksomhedens logo, der skal laves til klistermærker, er det ingen sag at få i stand. Vær i den forbindelse opmærksom på, at motivet på alle klistermærker, der skal bruges på vinduespartier, skal designes spejlvendt for at vende rigtigt, når det sættes op.

Til private hjem

Det kan være, du er ude efter klistermærker, der skal bruges i privaten. Klistermærker kan bruges i et væld af forskellige sammenhænge og til mange DIY-projekter, hvis det er tid til at opdatere på interiørfronten i hjemmet.

Du kan f.eks. designe dine egne labels eller streamere til at påsætte opbevaringsbeholdere i køkkenet. Eller hvis du gerne vil skabe synlighed omkring en mærkesag, kan det også foregå med et klistermærke til at sætte i bilruden.

Klistermærker i hjemmet er vældigt populære, når det kommer til nemme og flotte vægdekorationer. Du kan designe dine egne flotte wallprint med symboler eller tekst, som gør indretningen i dit hjem endnu mere unik – og det kunne ikke være nemmere, når du blot skal sætte et klistermærke på væggen.

Få et tilbud