Folie

Hos Foliekoncept er vi eksperter i alt, der har med folie at gøre. Derfor er vi naturligvis også leveringsdygtige udi folie til storformatsprint. Skal du bruge dit design i rigtig stor størrelse, der kan holde til alle slags vind og vejr uden at blive slidt i stykker? Så kan du læse mere om foliemulighederne til print i storformat på denne side.

Et smart og holdbart materiale

Folie er et yderst smart, handy og let anvendeligt materiale, der både garanterer en stor holdbarhed og et flot resultat. Folie kan bruges til at skabe alverdens flotte print og design, som bruges i både private og erhvervsmæssige sammenhænge til alt fra interiørdekoration, skiltning og wayfinding.

Folie er også populært at bruge til alle slags skilte i stort format såsom bannere og roll-up-modeller. Med folieprint kan man sikre sig imod den forudsigelige slitage fra vind, vejr og solstråler, der kan blege eller på anden måde forvanske skiltets udtryk. På denne måde kan du sikre dig, at din skiltning bevarer det professionelle udseende – også på sigt.

Folie til storformatsprint

Hvis din reklame skal nå ud over rampen, er det en god idé at tænke i stort format. Med folieprint kan alle design bringes op i den ønskede størrelse. Bannere, butiksfacader, bilindpakning og lignende kan alle monteres med folie, således det giver et flot og professionelt resultat – og når motivet ønskes ændret, kan folien også nemt fjernes igen.

Folie er også et godt alternativ til større udskrivninger såsom malerarbejde og lakering. Med folie kan printet hurtigt sættes op og tages ned igen, når det er tid. Hvad enten man selv vil stå for opsætningen, eller man får professionel hjælp, som vi tilbyder, er folie et godt materiale at arbejde med – også når det gælder print i storformat.

Få et tilbud