Facade skilte

Hvis de ikke kan se dig, findes du ikke!

Det lyder nok voldsomt, men der er noget om snakken – ude af øje, ude af sind – vi bliver fyldt med indtryk hele tiden, så det er med at stå ud fra mængden hvis man vil ses og huskes. Et facadeskilt er med til at fremhæve dig i mængden og fås i mange afskygninger. Udfræste bogstaver, 2D eller 3D logoer, med eller uden lys i, bagudrettet lys, fremadrettet lys, ”svævende” logoer – ja der er mange muligheder og er du ikke sikker på hvad du har brug for, så kom lige forbi hos Foliekoncept, så finder vi sammen ud af hvad dit behov er.

Et mere levende logo i 3D

Det er altid lidt specielt at se sit logo træde frem i 3D, når man kun har set det fladt på papir, firmabil osv., og du kan være sikker på, at andre også synes det samme. Det giver bare mere liv! Vi står gerne for både fremstilling og montering af logoet, men ønsker du selv at montere det, er det også en mulighed, og som vi kan rådgive om hvis ønsket.
Dernæst kommer om der skal være lys i og hvordan skal lyset være? Mange gange ser man facadeskilte med bagudrettet lys, men det kan også lyse ud gennem logoet, eller kun ud af siderne. Det er smag og behag, men det giver meget forskellige udtryk, alt efter hvad der vælges. Nogle logoer passer bedst til en slags løsning, hvor andre passer fint med næsten alle muligheder. Vi tegner også oplæg til dig, så du har en idé om hvordan det ser ud i dagslys og mørke.

Mange funktioner

Det behøver heller ikke kun at være som store facadeskilte, at logoer ses – det kan fint være et mindre skilt på væggen, udfræst i 3D og med lys i. Eller bare et par milimeter tykt og ingen lys. Vi har mange års erfaring med netop logoer, skilte og facadeskilte i forskellige afskygninger. Så kontakt os og hør nærmere om mulighederne, eller kom forbi til en snak.

Få et tilbud