Bilindpakning

Hos foliekoncept er en af vores spidskompetencer bilindpakning. Det er heller ikke helt forkert at sige at det er vores yndlingsbeskæftigelse. Bilforhandlerne kan ikke altid levere med den farve deres kunder ønsker, så det hjælper vi med, det kan også være lidt reklame for deres virksomhed eller beskyttelse af lakken, mens bilen stadig er pæn (faktisk også hvis bilen ikke længere er så pæn i lakken).

Farveskift

Fik du ikke bilen i den farve du ønskede, eller skal der ske noget nyt? En folie kan være en nemmere og alternativ løsning til en omlakering og kan give bilen et nyt liv. Der er et væld af farver og forskellige mønstre og det er næsten kun fantasien der sætter grænsen for hvor meget du vil skille dig ud i trafikken m.m.
Det kan naturligvis også gøres mere diskret – det bedste du kan gøre er at kontakte os og høre mere om mulighederne.

Reklamering på bilen

Har du en virksomhed er din bil en ret god reklamesøjle. En folieindpakning, hvad enten det er en fuldindpakning, halvindpakning eller dekoration, er noget der virkelig kan give dig og/eller din virksomhed opmærksomhed og god reklame. Vi kan printe store billeder, logoer, dekorationer og lignende. Er det mere ovre i tekst og slogans, så er det også noget der nemt kan monteres og udskiftes, hvis behovet er til det.

Beskyt lakken

Stenslag og ridser er ikke bare irriterende, men kan med tiden også blive endnu grimmere, en velkomst til rust og dyre at få lavet. En bilindpakning kan også fungere som et beskyttende lag på lakken og samtidigt ser den ny og pæn ud – også under folien, når den fjernes igen.

Kvalitet kommer i første række

Hos Foliekoncept kommer kvalitet altid i første række. Det gælder både for vores bilindpakning og serviceoplevelse. Vi sætter nemlig en ære i at yde en service af højeste kvalitet, såvel som at vores bilindpakning er det.

Få et tilbud