Bildekoration

Hos Foliekoncept er vi eksperter i at dekorere biler og garanterer for en bildekoration af høj kvalitet. Skal din bil have et nyt friskt udseende? Eller skal bilen bruges som reklame på hjul? Så er en flot bildekoration vejen at gå, og den kan vi sørge for. Læs meget mere her på siden.

Nem og billig form for promovering

Hvis du gerne vil skabe mere synlighed for dit firma, er dekoration på bilen et rigtig godt sted at begynde. Når bilen kører rundt på vejene – eller holder parkeret et sted – kan budskabet om virksomheden spredes, og der er langt større chance for, at potentielle kunder vil spotte virksomheden.

Dekoration er et nemt og langt billigere alternativ til billakering. Folien er langtidsholdbar og nem at vedligeholde – men når reklamen skal skiftes, er det også uden besvær at dekorere bilen på ny. Dekoration er blevet så populært, netop fordi det er nemt at have med at gøre. Også for økonomien.

Du designer – Vi dekorerer

Der er masser af muligheder for at lave et unikt bildesign, og vi dekorerer både små og store køretøjer. Folie til biler findes i alskens farver, print og mønstre, og man kan udføre en bildekoration 99% af gangene med lige det print, som du har i tankerne, eller som repræsenterer virksomheden bedst. Skal det være et simpelt, men stilfuldt udtryk, eller passer det til virksomheden, at der er spræl på farverne og grafikken? En bildekoration giver utallige muligheder for at udsmykke bilen, så den fremstår helt unik.

Kvalitet i højsædet

Hos Foliekoncept sætter vi altid høj kvalitet og den gode serviceoplevelse i højsædet. Det er vigtigt for os, at alle får en god oplevelse med vores produkter, og vi leverer derfor også altid service af højeste kvalitet på området.

Få et tilbud