Beachflag

Et Beachflag er nemt at stille op. Det kan være med en fod, a lá en juletræsfod, eller et spyd, man stikker i jorden. Man kan også kalde det et event flag, da de ofte ses i den forbindelse; sportsarrangementer, som reklamesøjler for sponsorerende firmaer og lignende. De skiller sig ud fra normale flag ved at have en større flade til print og tryk, så derfor er de ideelle til at have stående uden for butikken, firmaet, eller som en attention-grabber på en messestand. De fås i forskellige størrelser, og selv en small er forholdsvis stor.

Ligesom med en roll-up eller to, så kan et beachflag også anvendes på en messestand til at skaffe opmærksomhed. Og som nævnt, så kan de fås i flere størrelser. De er nemme at sætte op, og de er nemme at håndtere ift. at reklamere på en messe, og de kan bruges igen og igen, da holdbarheden er ret god på dem.

Som nævnt så er de ret iøjenfaldende, selv i mindre størrelser og de følger med i vinden, uden at bøje i stangen, så på den måde er de også med til at skabe lidt opmærksomhed, når de står udenfor på fortovet eller på en plæne. De fås også i 2 forskellige udformninger: Dråbe og Fjer. Sidstnævnte er lidt mere aflangt.

Men flaget i sig selv er ikke nok. Du har et budskab, firmalogo og lignende, som skal ud til omverdenen og det kan vi hjælpe med, både design og produktion. Kontakt os og hør nærmere, så finder vi frem til en løsning i fælleskab, som du bliver glad for.

Få et tilbud